HIRDETMÉNY

Hivatkozva a Dékáni Hivatal pályázati kiírására, az Építészettörténeti és Műemléki Tanszék demonstrátori pályázatot hirdet a 2021/2022. tanév második félévére.

Tisztelt Érdeklődő Hallgatók!

A demonstrátori munka során betekinthetnek a tanszéken folyó kutatásokba, elmélyültebben foglalkozhatnak az építészettörténet és műemlékvédelem Önöket érdeklő résztémáival. Munkájuk későbbi kutatás (TDK) formájában is bővülhet.

A Demonstrátorok a félév folyamán a saját órarendi terhelésüknek megfelelően kapcsolódnak be a tanszék munkájába. A tanszék demonstrátorai – folytatva a korábbi évek elkezdett munkáját – közös tanszéki feladatként a fellelhető archív anyagok feldolgozásában, digitalizálásában, szakkatalógus készítésében vesznek részt.

Pályázhatnak azok a III. éves vagy felsőbb évfolyamra járó hallgatók, akik a tanszék oktatott tárgyaiból átlagosan legalább jó eredményt értek el folyamatosan. Az elbírálásnál előnyt élveznek azok, akik a tanszéki választható feladat elvégzésében vagy a tanszéki TDK munkájában korábban már eredményesen tevékenykedtek.

A pályázat benyújtásának feltételeit a Tanulmányi és Vizsgaszabályzat (TVSZ) 165. § (5) bekezdése rögzíti. A demonstrátor díjazását a TVSZ 170. § szabályozza. Munkájukat a BME Demonstrátori Szabályzatával összhangban tanszékvezető határozza meg.

A pályázatok beadási határideje 2022. február 11. (péntek) 10h. A véleményezett és rangsorolt pályázatokat a tanszék legkésőbb 2022. február 11. (péntek) 13h-ig eljuttatja a Dékáni Hivatalba.

Jelentkezési lap

További kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal (krahling.janos@epk.bme.hu, feher.krisztina@epk.bme.hu).